...

O podjetju

Europacific transport d.o.o. je bilo zasnovano znotraj okvirov podjetja Europacific logistika d.o.o. ter zanesljivimi partnerji kot podpora matičnemu podjetju na principu vertikalne integracije poslovnih procesov. Le na tak način si lahko matično podjetje zagotovi visoko raven kakovosti pri izvedbi storitev kakršno zahteva današnja kompleksna logistika.

Europacific transport je sodobno mednarodno prevozniško podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem s katerim zagotavljamo diskretnost ter nevtralnost pri poslovanju za različne stranke. Hitrost ter zanesljivost prevoza sta osnovni vodili Europacific Transporta pri organizaciji prevozov v mednarodnem cestnem in kombiniranem prometu. Konkurenčne prednosti, ki jih premoremo, so priznana sodelovanja z slovenskimi uglednimi pogodbenimi prevozniki ter lastno NOVO floto vozil.

...

G. Rok Kobal

Direktor

V sektorju »kontejnerskih« in »klasičnih« prevozov (FTL).
Europacific Transport ponuja niz prevoznih storitev v Sloveniji in Evropi, prilagojenih potrebam kupcev.

Europacific Transport je visoko specializirano podjetje tako v segmentu klasičnih prevozov (FTL in LTL), kateremu botruje dolgoletno sodelovanje s pomembnimi industrijskimi koncerni kot tudi v kontejnerskih prevozih s svojimi desetletnimi izkušnjami pri nudenju svojih storitev ladjarjem in ladijskim agencijam ter globalnim mednarodnim špediterjem.

Vozni park Europacific Transport sestavljajo vozila znamke Scania in Volvo ter prikolice tipa toutliner in raztegljive prikolice za kontejnerski prevoz.

Pri izvajanju vsakodnevne dejavnosti in storitev, podjetje
Europacific Transport sodeluje z izbrano in ekskluzivno skupino pod-prevoznikov kateri omogočajo in izoblikujejo fleksibilen servis po vsej Evropi in še posebno do strank na slovenskem trgu.

Vsa naša vozila so opremljena z OBC sistemom, kateri omogoča njihovo lokalizacijo, operativno upravljanje le-teh in zagotavlja optimizirano in kakovostno izvajanje prevozov s poudarkom na varnsti in točnosti.
Europacific Transport ima svoj ​​operativni in administrativni sedež v Kopru. Pomembna izoblikovana partnerstva po vsej Evropi zagotavljajo strankam učinkovite rešitve za potrebe izvajanja prevoznih storitev.