Zemeljska logistika

Zemeljska logistika predstavlja dve najbolj pomembni obliki kopenskega prevoza: to sta cestni in železniški promet. Hitrost in zanesljivost zemeljskega prevoza je naš ključni element pri organiziranju celotnih ali delnih domačih in mednarodnih prevozov.

Z zanesljivimi in ekološko prijaznimi vozili, ki ustrezajo našim visokim kriterijem in standardom, vam zagotavljamo varen prevoz tovora brez poškodb in morebitnih težav, ki jih določajo zakonske podlage v državah, kjer se blago transportira. Kot dodatno storitev vam omogočamo možnost sledljivosti vašega tovora, da ste lahko v vsakem trenutku seznanjeni z lokacijo in stanjem vašega tovora.

Organiziramo mednarodni in kombinirani cestni prevoz blaga po cesti v in iz Evrope, države bivše Jugoslavije, bližnji vzhod ter države CIS, to so države, ki predstavljajo Združenje neodvisnih držav. Železniški prevoz pa vam v podjetju Europacific d.o.o. organiziramo v vse evropske države, države CIS, del Azije in države bližnjega vzhoda, z najemom vagonov in kontejnerjev.

Europacific

EuroPacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Najdite nas na:

  

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"