Transportni prevozi

Transportni prevozi in izbira le teh, je odvisna od cilja in časa naročnika, kot tudi s tem povezanimi stroški. Za prevoz tovora uporabljamo vse možne oblike prevoza: cestnega, železniškega, ladijskega ter letalskega. Podjetja, ki pri nas naročajo storitve prevoza, so odvisna od pravočasne pošiljke tovora, zato je pravočasnost kot tudi kvaliteta storitev izrednega pomena. V nasprotnem primeru lahko podjetja utrpijo velike izgube.

Organiziramo notranje in mednarodne transportne prevoze, ki so prilagojene tovoru in prevozni poti, na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pa vam zagotavljamo kakovostne storitve, ki bodo obenem vključevale vse vaše želje in potrebe.

Poleg upoštevanja želj strank je naš cilj izvesti naročeni prevoz v skladu s vsemi dogovori in predpisi, ki veljajo v državah, kjer se bo tovor prevažal. Odlikuje nas zanesljivost, pravočasnost in odgovornost, kar so glavni vidiki kvalitetnega in zanesljivega transportnega prevoza.

Razvejana mreža prevoznikov in partnerjev nam omogoča, da za vas organiziramo prevoze tako manjših kot večjih pošiljk, zabojnikov, avtomobilov in drugega tovora, specializirani smo pa tudi za izredne prevoze.

Europacific

EuroPacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Najdite nas na:

  

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"