Transportna logistika

Dandanes si je težko predstavljati veliko in uspešno podjetje, ki ne bi sodelovalo s podjetjem, ki se ukvarja s transportno logistiko kajti slednji zagotavljajo kvalitetne storitve, podporo in pomoč pri učinkovitem upravljanju in premikanju težkega ali zahtevnega tovora. Obstaja veliko prednosti uporabe teh storitev, ena izmed najbolj pomembnih pa je zagotovo stroškovni dejavnik. Podjetja namreč pričakujejo, da za majhen vložek dobijo stroškovno učinkovite rešitve, pri katerih bo njihov tovor dostavljen hitro in varno.

Za transport surovin ali produktov se uporablja različna prevozna sredstva, ki so prisotna v vseh treh glavnih vejah transportne logistike. Poleg zemeljskega prevoza blaga, ki vključuje cestni in železniški promet, sta to še zračni in ladijski prevoz.

Transportna logistika je tako obvladovanje kot koordinacija prostora in časa z minimalnimi stroški. V našem podjetju vam pomagamo prihraniti čas in denar, ko gre za upravljanje in transport pošiljk blaga. Naša odgovornost je, da vaš tovor prispe na željeno mesto v pravem času in brez poškodb. Zaupajte nam in našim storitvam in ne bomo vas pustili razočarane. Naše storitve so hitre in ugodne, zato ne odlašajte in nas pokličite. Naša vizija transportne logistike je ponuditi strokovne in kvalitetne storitve, kot tudi možnost obveščanja o premiku in stanju blaga.

Europacific

EuroPacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Najdite nas na:

  

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"