O podjetju

Europacific, transport, d.o.o. ® je bilo zasnovano znotraj okvirov podjetja Europacific, logistika, d.o.o. ® ter zanesljivimi partnerji kot podpora maticnemu podjetju na principu vertiklane integracije poslovnih procesov. Le na tak nacin si lahko maticno podjetje zagotovi visoko raven kakovosti pri izvedbi storitev kakrsno zahteva danasnja kompleksna logistika.

Europacific transport d.o.o. ® je sodobno mednarodno prevoznisko podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem s katerim zagotavljamo diskretnost ter neutralnost pri poslovanju za razlicne stranke. Hitrost ter zanesljivost prevoza sta osnovni vodili Europacific Transporta pri organizaciji prevozov v mednarodnem cestnem in kombiniranem prometu. Konkurenčne prednosti, ki jih premoremo, so priznana sodelovanja z slovenskimi uglednimi pogodbenimi prevozniki ter lastno NOVO floto vozil.

 

VODSTVO

G. Rok Kobal

Direktor

Telefon: 05 6626 380
FAX: +386-5-6626-384
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Skype: epac.kobal


V sektorju »kontejnerskih« in »klasičnih« prevozv ( FTL )
Europacific Transport d.o.o. ponuja niz prevoznih storitev v Sloveniji in Evropi, prilagojenih potrebam kupcev.

Europacific Transport d.o.o. je visoko specializirano podjetje tako v segmentu klasicnih prevozov (FTL in LTL), kateremu botruje dolgoletno sodelovanje s pomembnimi industrijskimi koncerni kot tudi v kontejnerskih prevozih s svojimi desetletnimi izkušnjami pri nudenju svojih storitev ladjarjem in ladijskim agencijam ter globalnim mednarodnim špediterjem.

Vozni park Europacific Transport d.o.o. sestavljajo vozila znamke Mercedes in prikolice tipa \" toutliner \" ter raztegljive prikolice za kontenejrski prevoz.

Pri izvajanju vsakodnevne dejavnosti in storitev, podjetje
Europacific Transport d.o.o. sodeluje z izbrano in ekskluzivno skupino podprevoznikov kateri omogočajo in izoblikujejo fleksibilen servis po vsej Evropi in še posebno do strank na slovenskem trgu.

Vsa naša vozila so opremljena z OBC sistemom, kateri omogoča njihovo lokalizacijo, operativno upravljanje le-teh in zagotavlja optimizirano in kakovostno izvajanje prevozov s poudarkom na varnsti in točnosti.
Europacific Transport d.o.o. ima svoj ​​operativni in administrativni sedež v Kopru. Pomembna izoblikovana partnerstva po vsej Evropi zagotovljajo strankam učinkovite rešitve za potrebe izvajanja prevoznih storitev.

 

Europacific

EuroPacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Najdite nas na:

  

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"