Kontejner prevozi

Ko gre za izbiro zanesljivega kontejner prevoza, obstaja več bistvenih vidikov, ki jih je potrebno upoštevati. Prevozni kontejnerji so ključnega pomena za učinkovito trgovino. Kontejnerji so potrebni, ker zagotavljajo, da so vaši izdelki dostavljeni varno in brez poškodb. Poleg tega so zabojniki lažji za nalaganje in razkladanje, v primerjavi z drugimi sredstvi in metodami. Blago je lahko po prihodu v distribucijski center tudi do končnega naročnika dostavljeno v kontejnerjih. Ravno zato ti posebni zabojniki predstavljajo ključno vlogo pri kvalitetnem in varnem prevozu iz enega kraja v drugega. 

Glede na pomembnost kontejner prevoza vam zagotavljamo visoko kakovost, brez kakršnih koli napak na področju varnosti in zaščite. Dimenzije zabojnikov bomo določili glede na kapaciteto in obseg tovora ter naravo vašega poslovanja, da ne bi vašega tovora prevažali v predimenzioniranih zabojnikih, ki lahko na koncu predstavljajo večji strošek. 

Naša ponudba in storitev kvalitetnega in učinkovitega kontejnerskega prevoza, ki obsega letalske in ladijske kontejnerje različnih dimenzij (20' 40' in 40'), je cenovno ugodna. Z zelo uglednimi povezavami in zaupanja vrednimi prevoznimi družbami bomo opravili hitro in zanesljivo storitev prevoza kontejnerjev v skoraj vse države sveta po vseh mogočih prevoznih poteh.

Europacific

EuroPacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Najdite nas na:

  

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"